Återförsäljare-i-Sverige-av-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-&-Iron-Orchid-Designs-dekorer-för--målade-möbler

IOD Dekortransfer Le Petit Rosier, liten

Pris:
350 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
IOD Dekortransfers kommer att göra dina målade möbler ännu mer unika och personliga. De kommer att bli som konstverk! Tänk på att dekortransfers är ömtåliga och behöver lite extra omsorg och precision medan du arbetar med dem men det är det värt.

Förberedelser. Behåll din transferbild med den skyddande baksidan på tills du är redo att applicera bilden och motivet. Låt inte den klistriga sidan vidröra något innan den appliceras, undvik också att det klistriga viks och kommer emot det klistriga. Arbeta inte med transferbilderna utomhus eller i en blåsig miljö. Se till så att bilden inte utsätts för damm och smuts, det försämrar fästförmågan.

Applicering. Börja på en ren, torr och matt yta. Är det en nymålad yta så är det viktigt att färgen är helt torr och om du slipat ska ytan vara fri från slipdamm.
Lossa försiktigt transferbilden från den vita baksidan. Sänk sakta och försiktigt ner transferbilden mot underlaget. Låt den inte vidröra innan du är säker på placeringen. Använd små bitar av en skonsam tejp med låg häftförmåga för att hålla den på plats.

Börja överföringen i ena änden av bilden genom att använda det medföljande verktyget. Gnugga dig fram med fasta tag och låt bilden fästa mot underlaget. Gör detta tills hela motivet är överfört. Har någon del av motivet inte kommit med, lägg ner bilden igen och gnugga lite till just där. När hela motivet är överfört kan du släta till med rena, torra händer för att få en helt slät och fin yta.
Försegla den målade ytan och motivet med Annie Sloan Soft Wax. Grattis! Nu har du en vacker och helt unik möbel som är som ett konstverk.

Storlek: 27,94 x 35,56 cm